Erwin Mombaerts de navi van Mark van Eldik tijdens de Wk ronde van Duitsland


Tijdens de WK ronde van Duitsland zal Erwin Mombaerts plaats nemen naast Mark van Eldik in de Subaru WRC S10. Door het drukke werkschema van Mark en Michel is gekozen voor een navigator met meer WK ervaring. Aangezien Frits van Eerd verstek laat gaan tijdens deze wedstrijd is Erwin vrij om plaats te nemen naast iemand anders. Omdat er veel komt kijken bij een WRC wedstrijd is een goede voorbereiding en een stukje ervaring onmisbaar. Mark, Erwin en het team zullen dan ook bijgestaan worden door mensen van Prodrive onder leiding van Michel om alles soepel te laten verlopen.



Erwin Mombaerts is een navigator met meer dan 10 jaar ervaring op internationaal niveau. In Nederland is hij met name bekend als navigator van Rocco Theunissen en tegenwoordig Frits van Eerd. Maar internationaal boekte hij ook successen met Leszek Kuzaj, onder andere in de Subaru Impreza WRC S8 waar MenMRally de eerste rallies van dit jaar mee reed.

De WK ronde van Duitsland zal wederom verreden worden rondom het Duitse stadje Trier in het weekend van 11- 13 augustus. De wedstrijd is te volgen op www.wrc.com en www.menmrally.nl. Voor meer informatie, zie de officiele site van de Deutschland Rallye.

Het MenMrally Team

(c) Alle rechten voorbehouden. Niets uit het bovenstaande artikel mag worden gebruikt zonder voorafgaande toestemming van MenMRally..

MenMRally Partners