LG Amsterdam Rallysprint

Datum: 4 september
Locatie: Amsterdam (NH)
Weer: Zonnig, 26 gr
Klassementsproeven: 6
Starters: 74
Uitvallers: 17
Leiders: Bijvelds
Positie MenMRally: 5e
Positie MenMRally (GpN): 1e

Nieuwe EVO - nieuwe kansen

Afgelopen zondag introduceerde het MenM Team de nieuwe Evo, tijdens de LG Rallysprint van Amsterdam. Na een periode van pech was het tijd om de negatieve spiraal om te buigen naar een positieve. Met een flitsende nieuwe auto ging het team vol vertrouwen op weg naar Amsterdam. Met een startveld van 74 auto’s en een lekker zonnetje zou het een mooie dag worden voor publiek en rijders.

De strijd om de eerste 3 plaatsen algemeen zou gaan tussen groep A rijders Peter Bijvelds, Jan van de Marel, Theo van de Berg en equipe Hazeleger/v.d. Heuvel. De verwachting was dat daarachter de strijd in volle sterkte los zou barsten. Althans, achter het MenM rallyteam dan, want Mark en Michel voerden vanaf de eerste van de zes proeven steevast het groep N klassement aan.
Aan de finish hadden Mark en Michel een comfortabele voorsprong van 32 seconden op Evert Bolderheij, die als tweede grpN eindigde. Het team verstevigt hiermee de eerste plek in het LG sprintklassement.



De nieuwe auto is een Mitsubishi Evo8. Een witte om precies te zijn. Als ontwerp is gekozen voor een donkergroen, lichtgroene en witte combinatie. De streepjes zijn ingeleverd voor een tribal achtige vorm. De sponsoren staan in het zwart of het wit afgebeeld. Dit om het ontwerp wat rustiger te houden en tevens de sponsors beter naar voren te laten komen. De reacties uit het publiek waren zeer positief en hiermee heeft het MenM Team weer een eyecatcher terug.

De volgende wedstrijd is die van de Golden Tulip in Hellendoorn op 23 september. Hier zal het team een gooi doen naar de hoogste plek op het erepodium.

Het MenM rallyteam

 

Elmar Metaalbewerking