Voorbereiding op 2006

Datum: 6 December 2005
Locatie: Montfoort (Ut)

Subaru WRC 2002 voor het MenM Rallyteam


Na verschillende opties bekeken te hebben, waaronder een Toyota Corolla WRC, heeft het MenM Rallyteam besloten om volgend jaar aan de start te komen met een Subaru WRC 2002. Deze originele Ex Solberg fabrieksauto wordt op dit moment op punt gezet om gedurende het voorseizoen grondig getest te worden. 

Mark van Eldik zal hiermee een grote concurrent worden voor diegene die een gooi wilde doen naar het Nederlands kampioenschap van 2006. Mark van Eldik zegt;’na drie jaar vooraan gereden te hebben, is het nu tijd om onze droom te verwezelijken. Daarom is de keus gevallen op de Subaru WRC. We wilde graag een nieuwere auto en de Subaru WRC S8 voldoet aan alles wat je als rallyrijder kan wensen.
Ondanks de aanschaf van zo ver we het nu kunnen zien modernste WRC in het Nederlandse startveld, blijft Mark toch bescheiden. Mark zegt;’ ondanks dat we nu een kanon op wielen hebben, moeten we ook bewijzen dat we met dit soort materiaal om kunnen gaan. Het verlangd een betere organisatie van het team. Dit omdat men nu eenmaal topprestaties verwacht als je in een WRC stapt.



Hoe de zaken gaan lopen zullen we zien tijdens de eerste afspraak tijdens de Tank S Rally op 17 en 18 maart 2006. De rijders, het team en sponsoren kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.

Het MenM rallyteam

Ps: Houd deze site in de gaten voor foto's en berichten van de ombouw naar MenM Rally Subaru!

 

Elmar Metaalbewerking