MenMRally neemt nieuwe Subaru WRC S10 in ontvangst

Mark van Eldik en Michel Groenewoud hebben dit weekend een hagelnieuwe auto in ontvangst genomen uit handen van hoofdsponsor Willem Jan van den Heuvel. Samen met de topman van Merwede Springs werd de Subaru Impreza S10 van de trailer gereden.



"De reden dat we gekozen hebben voor een nieuwe auto is dat we op volledige steun van de fabriek (Prodrive) kunnen rekenen.", aldus Mark. "Met name de garanties die ze afgegeven op service en onderhoud zijn erg interessant. De besparing die hiermee gepaard gaat, maakt dat we zakelijk een goede deal hebben gedaan."

"Het zal een zware opgave worden om met deze nieuwe auto in de BHV Expo Groep Rally meteen het zelfde niveau te rijden als met de S8. De komende week gaan we daarom de eerste km maken en proberen de auto naar onze hand te zetten."



Met deze Subaru Impreza S10 gaat het MenMRally team de rest van dit jaar verder strijden voor het Nederlands kampioenschap. Daarnaast zullen Mark en Michel met dit nieuwe wapen zich in
Duitsland meten met de internationale top, tijdens de WK Rally van Duitsland op 11 t/m 13 augustus.

(c) Alle rechten voorbehouden. Niets uit het bovenstaande artikel mag worden gebruikt zonder voorafgaande toestemming van MenMRally.

MenMRally Partners