Leiders: Van den Heuvel
Positie MenMRally: 6e
Positie MenMRally (GpN): 2e

Mooie generale voor het MenM rallyteam in Barneveld.

Afgelopen weekeinde werd rondom Barneveld de Nederland Rally verreden. In de zevende en voorlaatste ronde van het Hypohuis Rally open liggen de mogelijkheden om het kampioenschap te pakken voor het MenM Rallyteam nog open. Direct vanaf de start werd al duidelijk dat de strijd om de eerste plek in de groep N zou gaan tussen Evert Bolderheij, Johan Faes en Mark van Eldik.

Mark van Eldik reed de eerste 8 proeven snellere tijden dan de andere equipes in de groep N. Helaas door een slippertje op proef 9 verloor de equipe 9 seconden op Evert Bolderheij. Hiermee was het gat dichtgereden. Uiteindelijk wist de equipe uit Montfoort het verlies terug te brengen naar vier seconden en de zesde plek algemeen en tweede plek in de groep N veilg te stellen. De wedstrijd werd verreden met weinig schade dus de auto kan optimaal geprepareerd worden voor de volgende strijd aan de Spaanse Costa.

Rond Salou word in het weekend van 28 oktober de WK wedstrijd van Catalonië verreden. Dit wordt het eerste buitenlandse uitstapje voor het MenM Rallyteam. Samen met enkele andere Nederlandse equipes zullen zij deelnemen aan de wedstrijd waar rijders van wereldniveau aan deelnemen. Een spannende onderneming waarbij uitrijden en ervaring opdoen centraal staat.