MenMRally gaat gravel rijden in Wales

Van 1 tot 3 December wordt in Wales de Rally GB verreden, vroeger beter bekend als de RAC Rally. Deze rally telt mee voor het World Rally Championship, het Wereldkampioenschap Rally. Het MenMRally team van Mark van Eldik rijdt dit jaar na het Duitse evenement ook mee in de Engelse wedstrijd in deze hoogste categorie van de Rallysport.

Vorig jaar reden Mark van Eldik en vaste navigator Michel Groenewoud in Spanje hun eerste WK Rally. Dit deden zij meteen op overtuigende wijze, na 3 dagen kwamen zij als beste Nederlanders over de finish, op een 6e plaats in hun klasse. Een geweldige prestatie voor een eerste deelname op WK niveau. Dit jaar heeft Mark de Deutschland rally gereden. Omdat de Wales Rally GB een volledige gravel rally is, dus over onverharde paden, hebben Mark en Michel gekozen om niet met de WRC ten strijde te trekken, maar met een groep N auto te rijden.
 

Op MenMRally.nl proberen we na elke dag een kort verslagje te geven van de verrichtingen van Mark en de rest van het team in Wales. WRC.com toont live de uitslagen van de proeven. Verder zijn de verrichtingen elke avond rond 23.00 uur te zien op Eurosport.

MenMRally

 

MenMRally Partners