4/5 November 2006: Rallye du Condroz

Afgelopen week stonden Mark en Michel voor een zware keuze. Oorspronkelijk was het plan om het hele Rallyclinic Dutch open te rijden, dus de volgende wedstrijd zou de Euregio Rally worden. In hetzelfde weekend wordt in Belgie de Rallye du Condroz verreden, een roemruchte rally met een lange traditie.



Omdat we ons voorgenomen hadden om 2006 als leerjaar te gebruiken en omdat het Rallyclinic Dutch open reeds beslist is, hebben we besloten om in België te rijden. "Het is een nieuwe uitdaging voor ons. We hebben nog niet eerder een grote rally in België gereden", aldus Mark en Michel.

Gelukkig viel de schade mee, na de brand in Barneveld. De auto is helemaal uit elkaar geweest, maar we verwachten dat de S10 op tijd klaar is voor 'de Condroz'.



Na de Condroz is het seizoen nog niet over voor Mark en Michel. Het team heeft zich met een groep N ingeschreven voor de Wales Rally GB, beter bekend als de RAC Rally. "We hebben er zin in om weer eens met een groep N te rijden. Omdat de rally volledig onverhard is, hebben we zoveel te leren dat de WRC alleen maar tot last zou zijn".

Geniet hier nog eens na van Mark en Michel in de 2005 editie van de Conrad Euregio Rally.


 

 

 

Elmar Metaalbewerking