Ook in 2007 een Subaru WRC voor het MenM Rallyteam…

Ook het MenM Rallyteam is weer in volle voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Naast het RDO worden er weer uitstapjes gemaakt naar het buitenland waaronder de WK rally’s van Duitsland en Wales. Maar het mooiste nieuws is dat het team een nieuwe auto tot zijn beschikking heeft.



Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu kunnen we definitief naar buiten brengen dat het kampioenschap gereden zal worden met een Subaru WRC S12. Nog geen jaar geleden startte de equipe in een voor Nederland unieke WRC, de S8 waarmee tijdens de Tank S Rally een derde plek werd behaald en tijdens de Rallies van Almere en Hulst een klinkende overwinning. Mark en Michel lieten in de wedstrijden daarna zien dat ze erg snel waren met de door Prodrive gebouwde Subaru, maar helaas sloeg het pechduiveltje teveel toe om tot een hoge eindklassering te komen.



Met een rugzak vol ervaring gaan Mark, Michel en het team weer vol aan de bak in 2007. Een seizoen waar de hoofdsponsor Merwede Springs weer op de flanken van de auto zal staan, aangevuld door de trouwe schare sponsors die het mogelijk maken om in 2007 wederom een gooi te doen naar het Nederlands Rally Kampioenschap. De S12 zal vanaf de rally van Hulst worden ingezet. Tot aan die tijd zal er gereden worden met de S10. Ondertussen zal er getest worden met de S12 om de auto op punt te zetten.

Het MenM Rallyteam




Foto's MenMRally: Mark en Merwede Springs topman Willem van de Heuvel wensen elkaar een succesvol rallyseizoen.

Update 7/3: Impressie nieuw design toegevoegd.

 

MenMRally Partners