Edwin en Nicole weer op pad

Tijdens vorige editie van de Amsterdam Rallysprint flankeerde Nicole Edwin. Niet onverdienstelijk trouwens, want deze dag werd afgesloten met een mooie tweede plek in de groep N4 klasse. Zo’n prestatie vraagt natuurlijk om meer, dus daarom zal Nicole ook deze editie naast Edwin plaatsnemen.De Amsterdam rallysprint is de start van de tweede helft van het seizoen. Iedereen is weer terug van vakantie en daarom hangt er altijd een ongedwongen sfeer. Tevens is deze wedstrijd de opwarmer voor de Hellendoorn rally. Welke verreden wordt op 19 en 20 september in en rondom Hellendoorn.

In Amsterdam zulen Edwin en Nicole onder andere tegenstand krijgen van Jasper van den Heuvel. Daarnaast zullen nog diverse andere equipes zoals Johan Faes, vader en zoon van der Linde en Ferdie Biesheuvel meedingen naar de overwinning in de N4 klasse.

Zondagavond 7 september zullen we zien wie de beker mee naar huis mag nemen. De equipe Schilt zal dit weekeinde weer ondersteund worden door de mannen van het MenM Rallyteam. De wedstrijd wordt verreden over 2 klassementsproeven welke de equipes drie maal af moeten leggen. Elke klassementsproef bestaat uit meerdere ronden over het parcours.De klassementsproeven zijn gelegen in het Westelijk havengebied van Amsterdam. De klassementsproeven hebben een totale lengte van 60 km en zijn volledig verhard. Het evenement start om 11.30 en de eerste auto zal een kleine 6 uur later over de finish komen. Centrum van de rally is het Coentunnel Restaurant. Deccaweg 2, 1042 AD Amsterdam. De service bevindt zich hier vlakbij aan de Donau weg (A10 afslag havens West 102, stoplichten links, eerste weg rechts. Hier kunt u Edwin en Nicole ook aan het werk zien op 1 van de klassementsproeven. U ziet het aan de aflinting waar u moet zijn.

Algemene gegevens
Datum: 7 september 2008
internetsite van de rally: www.amsterdamrallysprint.nl
Tijdschema
Zondag 7 september
11.30 - Start
3x 2 KP’smet een totale lengte van 60Km
17.00 uur Finish

Wij van Schilt Rallysport en MenMRally begroeten u graag in Amsterdam

MenMRally Partners