Forfait Mark van Eldik in Amsterdam en Omloop Vlaanderen

Vier wedstrijden in 6 weken is veel. Te veel. Zeker voor iemand die ook nog een bedrijf draaiende moet houden. Daarom moeten er keuzes gemaakt worden. Helaas voor de fans en toeschouwers, maar Mark zal in Amsterdam en in Roeselare niet aan de start staan.

Zakelijke beslommeringen, de
bezigheden die de deelname aan de rallysport mogelijk moeten maken, dwingen Mark ertoe om voor een aantal wedstrijden af te zeggen. Mark legt uit: "We hebben een aantal uitdagende klussen lopen en nieuwe medewerkers op de werkvloer. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik mijn aandacht volledig moet leggen op het bedrijf. Ik wil de rallysport 100% bedrijven en dat gaat nu niet op dit moment. Het is een te serieuze sport om half voorbereid achter het stuur te kruipen."



"Het WK evenement in Duitsland was voor ons een schitterende rally, dus daar kan ik nog wel even op teren. Op dit moment zijn we plan de campagne aan het maken voor het laatste gedeelte van het seizoen. Hoogstwaarschijnlijk is Hellendoorn de eerstvolgende rally waar we weer vol gefocussed aan de start staan." We hopen jullie daar weer te onmoeten!

Het MenMRally team;

MenMRally Partners