MenMRally team met 4 auto's naar Hellendoorn Rally

In het weekeinde van 17 - 18 september zal het MenMRally team aantreden voor de Hellendoorn Rally. Het derde weekend van september staat traditioneel in het teken van de belangrijkste Nederlandse rallyafspraak van het jaar. Tijdens de Hellendoorn Rally staan dan ook vrijwel alle Nederlandse toppers aan start. Het MenMRally team is deze keer vertegenwoordigd met maar liefst vier WRC’s. In dit weekeinde zal Mark van Eldik aantreden met zijn Subaru WRC S14, Edwin Schilt met zijn Subaru WRC S14 en Bert de Jong met zijn Mitsubischi Lancer WRC Step 5. Voor deze gelegenheid zal het nieuwe talent Timo van de Marel starten in de tweede Lancer WRC Step 5.De equipes starten vrijdagavond voor de eerste etappe. Hierin is de beruchte Luttenbergring opgenomen, die voor het publiek deels verlicht zal worden. De vrijdagavond is vaak meteen de scherprechter voor vele equipes, dus een behoudende start is cruciaal. De eerste etappe start om 19:01 en eindigt omstreeks 22:28.

De tweede etappe gaat zaterdagochtend om 8.01 van start en bevat de resterende 12 proeven. De mix van verharde en onverharde wegen maakt de tweede etappe een spannende aangelegenheid voor de rijders, maar zeker ook voor de servicecrews. De monteurs zullen hun handen vol hebben om de auto’s in de wedstrijd te houden. Maar dat is de mannen van het MenMRally team wel toevertrouwd!

De Hellendoorn Rally telt mee voor het Nederlands rally kampioenschap en voor de Euro Rally Challenge. De vier MenM Rally equipes zullen een zware kluif krijgen aan de tegenstanders, maar ook zeker aan elkaar, want allemaal gaan ze voor de winst.
Nieuw in dit evenement is dat u ons kunt volgen via Twitter. De gehele wedstrijd zal het team verslag leggen via www.twitter.com/menmrally

ALGEMENE GEGEVENS
Start eerste etappe rally vrijdag 17 september om 19:01
Finish eerste etappe rally 17 september omstreeks 22.28
Start tweede etappe 18 september 8:01
Finish tweede etappe 18 september 18:45
Start en finish vinden plaats op Manege ‘t Oale Spoor

Lengte van de rally: 425 KM
Aantal klassementsproeven: 16
Totale lengte klassementsproeven: 165 km
Aantal etappes: 2
75% verhard / 25% onverhard
Info wedstrijd: www.hellendoornrally.nl

MenMRally Partners