MenMRally evenement   MenMRally kampioenschap 2010
Rally Locatie

MenM Rally aan de start in WalloniŽ

Aanstaand weekeinde wordt rondom het Belgische Namen de Rally de WalloniŽ verreden. Bert de Jong en Ton Hillen zullen vrijdagavond vergezeld door Mark van Eldik en de voor de Belgische rallyís aangetrokken Robin Buysmans aantreden voor de eerst (show)proef welke gehouden wordt in de Citadel van Namen.

Beide equipes treden aan in de vertrouwde Mitsubishi WRC S05. Zaterdag rond half negen zal de eerste auto over het podium gaan voor het vervolg van de wedstrijd gereden over 578 Kilometer. Hiervan worden 216 Km op snelheid gereden door het prachtige landschap rondom Namen.Bert de Jong - Ton Hillen - Mitsubishi Lancer WRC05 - Rally van Haspengouw 2010

De twee equipes zullen in het weekend de strijd aangaan met een keur aan Belgische en Nederlandse toppers. Namen van Belgische cracks als Patrick Snijers (preza WRC), Pieter Tsjoen (Ford Focus WRC), Bernd Casier (Ford Focus WRC) worden aangevuld met Hollandse Helden zoals Eric Bolhaar in de Skoda Fabia WRC, Gert Huzink in de Impreza S12 en Eric van Loon in zijn Ford Focus WRC.

De Belgische wedstrijd mag zich gelukkig prijzen met een zeer mooi startveld. De finish zal zondag rond 15.30 plaatsvinden. De wedstrijd zal verreden worden over 22 proeven. Op www.automobileclubnamur. be is een tijdsoverzicht te vinden.
Op sommige proeven wordt toegang geheven.Bezoeker gegevens
Datum: 23, 24, 25 April 2010
Ondergrond: 98% asfalt en 2% onverhard
Afstand: Totaal 578 Km totaal en 216 Km proef
Aantal proeven: 22
Showproef: vrijdagavond rond 21.00 www.menmrally.nl


MenMRally Partners