Jouw eigen foto van Mark in de gallery?

Deze site brengt jou al het nieuws over Mark en Michel. Daarnaast willen we de beste foto's en filmpjes  tonen. Heb jij een mooie foto of film van Mark, Michel of de Impreza WRC, stuur deze dan naar foto@menmrally.nl

Wie weet zie je jouw eigen meesterwerk binnenkort in de Gallery!

Rallies rijd je niet alleen

Je hebt een team nodig die sommige zaken regelt. De taak van Mark van Eldik (driver, links op de foto) en Michel Groenewoud (co-driver, rechts) is zorgen dat er hard en goed gereden word en misschien nog belangrijker, dat ze finishen. In de rally sport telt een gouden regel: to finish first, you first have to finish! 

Daarnaast hebben we de service crew in de vorm van Martin, Martijn, Armand, Maurice, Dirk en Patrick.  

Martin de Groot, die zijn opleiding heeft afgerond op de HTS autotechniek, zorgt ervoor dat de auto altijd klaar staat voor de strijd. Martin is de belangrijkste schakel wat betreft de organisatie binnen het team en is verantwoordelijk voor alle technische aspecten. 

Martijn Friederichs is nu bezig met een stage opdracht voor zijn opleiding op de HTS autotechniek. Ook na het afronden van zijn stage en opleiding, zal hij actief blijven als technicus binnen het MenMrally team. 

Armand Verhoef houdt zich vooral bezig met de p.r. van het team. Sponsoring, communicatie en promotie zijn de hoofdpunten van zín bezigheden.

Maurice van der Sterren is door het team aangetrokken als beheerder van deze site. Hij is verantwoordelijk voor de tot stand koming van deze site en hij zorgt ervoor dat de site up-to-date is zodat jullie als bezoekers elke keer weer kunnen genieten van nieuwtjes.

Dirk van de Streek is de fotograaf van het team. Hij is de artiest achter vrijwel alle foto's op deze site.

Last but not least, Patrick Stooker is de vliegende keep van het team. Als een van de teamleden in nood is springt Patrick bij, of het nu bij de service is of tijdens het bouwen van deze site, iedereen kan op hem rekenen. Maar bij de uitvoering van de promotie van het team is hij onmisbaar.

Elmar Metaalbewerking