Succesvolle test Mark van Eldik in de Skoda Fabia S2000

In aanloop van de Vechtdal Rallysprint en daaropvolgende wedstrijd de Rally van Ieper is vrijdag 18 juni getest op een afgesloten weg in BelgiŽ. De Skoda was pas 's ochtends vroeg gereed, dus de mannen konden vanaf een uurtje of 11 aan de slag.

Het team heeft gewerkt aan de afstelling van de auto en er zijn vele kilometers gemaakt om de auto eigen te maken. Mark vertelt: "Ik ben natuurlijk de kracht gewend van een turbo aangedreven auto, maar ik ben zeer onder de indruk van deze auto. Het gemak waarmee de auto rijdt en vooral ook het plezier wat ik eraan beleef. Het is echt een ervaring en ik mag wel zeggen dat ik wat gewend ben! Nog een paar puntjes op de i en dan zijn we er klaar voor."
Zaterdag 19 juni zal Mark samen met de Belgische navigator Robin Buysmans aantreden in de Vechtdal Rallysprint. Dit evenement moet Mark en Robin de nodige ervaring geven omtrent de auto. Daarnaast zullen de mannen van ATM Motorsports en Wevers Sport ervaring opdoen met afstellen van de auto om in Ieper goed voor de dag te komen.

Foto: Frans Bonte

MenMRally Partners