Edwin en Lisette naar Exotic Green Rally

Edwin en Lisette pikken in 2012 de mooiste wedstrijden eruit. Een van de gekozen evenementen is de Exotic Green Rally. Een jaarlijks terugkerend spektakel waar mens en machine het opnemen tegen de elementen. De EGR staat al jaren bekend als een pittige wedstrijd waarbij concentratie, fitness en een goede auto de basis moeten vormen om überhaupt aan de finish te komen. En dan het liefst in de top drie.

De Exotic Green Rally bestaat dit jaar uit 16 uitdagende klassementsproeven in de gemeenten Steenbergen, Etten-Leur, Rucphen en Zundert. In vergelijk met vorig jaar is de route opnieuw behoorlijk gewijzigd.
Om half tien op zaterdagochtend verlaat de eerste rallyauto het centrum van Etten-Leur voor de openingsetappe. Waar vroeger de wedstrijd in twee dagen werd verreden, krijgen de deelnemers nu 200 km wedstrijdproeven voor hun kiezen op slechts één dag. Belangrijk dus dat de zaakjes voor elkaar zijn. Dat kunnen Edwin en Lisette rustig overlaten aan de bekwame mannen van het service team.Dat de Exotic Green Rally een klassieker is mag blijken uit de deelnemers die hun verwachting op gaan maken in Etten Leur. Edwin en Lisette zullen het moeten opnemen tegen een armada aan WRC's uit Nederland en België. Om een aantal namen te noemen ie aan de start komen: Jeroen Swaanen, de winnaar van vorig jaar met zijn Ford Focus WRC, Bernard ten Brinke die in een slanke vorm gaat deelnemen in een Ford Fiesta WRC en natuurlijk teamgenoten Bert en Bob de Jong met de Mad Croc Mitsubishi WRC05.
Edwin Schilt en Lisette Bakker hopen je te ontmoeten tijdens de Exotic Green Rally. Een prachtige gelegenheid om kennis te maken met deze unieke vorm van autosport. Wij zien u graag in Etten Leur

Algemene gegevens
- zaterdag 7 Juli 2012
- start 9:46 Raadhuisplein Etten-Leur, finish VIP-locatie Heiningstraat Achtmaal
- Service Terrein: Blom Slipschool, Hoevenseweg 39d, 4877 LA, Etten-Leur
- 16 klassementsproeven (KP's) over 192 km (92% verhard)
- Dagkaart: € 20,00 Toegang tot alle klassementsproeven, serviceterrein en GTC Cityracing.
- KP kaart: € 8,00 Toegang tot één klassementsproef.
- internetsite van de rally: www.exoticgreenrally.nl
- internetsite voor nieuws over het MenMRally Team: www.menmrally.nl
- rallyradio: Suc6FM

Tijdschema
Zaterdag 7 juli
09:46 uur Start: Raadhuisplein, Etten-Leur
23:30 uur Finish: Raadhuisplein, Etten-Leur

 

 


 

MenMRally Partners