Jouw eigen foto van Mark in de gallery?

Deze site brengt jou al het nieuws over Mark en Michel. Daarnaast willen we de beste foto's en filmpjes  tonen. Heb jij een mooie foto of film van Mark, Michel of de Impreza WRC, stuur deze dan naar foto@menmrally.nl

Wie weet zie je jouw eigen meesterwerk binnenkort in de Gallery!

 
Rally van Haspengouw
Groeten uit de Lausitz
Ook de fans in Duitsland verzorgen beeldmateriaal voor deze website. Uit Lausitz kregen we foto's opgestuurd en 3 films.
Rally van Haspengouw
Bewegende beelden uit Hellendoorn
Bert's gelegenheidsnavigator maakte ons attent op deze prachtige film. Beleef mee hoe Bert en Carina in Hellendoorn een geweldige vierde plek veroverden.
Rally van Haspengouw
Bewegende beelden uit Helmond 
Rallyvision stuurde ons een prachtig filmpje van de overwinning van Mark en Michel in de ELE Rally.
Rally van Haspengouw
Gallery Exotic Green geopend 
Na de tweede plek van Bert en Ton in Etten Leur, kregen wij weer veel foto's toegezonden. Neem een kijkje in de Gallery van Bert de Jong, of van Mark, Edwin en Melissa Debackere
Rally van Haspengouw
Foto's en film uit Bocholt
In Bocholt traden Mark en Edwin eindelijk weer eens met de S14's aan. Veel zon en stof zorgden voor prachtige foto“s van Mark en van Edwin.
Bekijk ook de video van Mark die we toegestuurd kregen.
Rally van Haspengouw
Gallery TAC Rally open
In Tielt reed - en vloog - Mark de enige auto van het team. Diverse foto's van Belgische en Nederlandse fotografen belandden in de Gallery TAC Rally.
Rally van Haspengouw
Gallery Haspengouw is geopend
Rally seizoen 2010 werd afgetrapt in het buitenland. Ook daar stonden MenMRally fans uit Nederland en Belgiė foto's en films te maken. Bekijk de gallery Haspengouw.
2009 in bewegende beelden
Om
het jaar af te sluiten hebben we 2 filmpjes van Ed Westhoek online gezet. De showdemo waarmee Tenerife opgewarmd werd en een video verslag van Tenerife.
Galerie Barneveld
Op weg naar de overwinning in Barneveld werden Mark en Michel vele malen vereeuwigd door fotografen langs de proeven en op de service. Een selectie van de foto's staat in de Gallery
Gallery Amsterdam
Ook het spektakel in Amsterdam verdient een plekje op de MenMRally site. Van de service tot de proeven, alle foto's staan in de Gallery.
Gallery Edwin in de Exotic Green is open
Na het ijzersterke debuut van Edwin en Pieter in de S12b kwamen veel enthousiaste reacties en foto's binnen. Een selectie van de foto's staat in de Gallery Edwin.
Unieke actie i.s.m. Pulsemedia.nl Vanaf de ELE rally gaat er een unieke wedstrijd van start. Samen met canvasdirect.nl reiken we elke wedstrijd een canvasdoek van aan diegene die de mooiste rallyfoto instuurt.
Galleries Hulst en Vogelsberg geopend!
De foto's van Vogelsberg en Hulst zijn bijgeplaatst in de Gallery.
Vogelsberg: Mark en Michel
Hulst: Mark en Michel
Hulst: Edwin en Pieter
MenMCam Filmpjes Almere
Ook in Almere stond de camera dicht langs de proeven om unieke actiebeelden vast te leggen van Edwin Schilt en van Mark van Eldik.
Filmpje Tank S Rally online
Beleef de Tank S rally van zeer dichtbij de Subaru van Mark en Michel in deze film. Op proef Wilsum mist Mark de camera op een haar na!
Dwars in Hellendoorn
Peter van de Borg uit Duiven maakte een prachtige slow motion opname van Mark en Michel in de Hellendoorn Rally.
 
Gallery Rally Catalunya
Zelfs in het verre Spanje stonden Nederlandse fotografen met de camera in de aanslag. De schitterende resultaten van hun acties staan in de Gallery.
 
Gallery Amsterdam is open!
Het heeft wat langer geduurd, maar het resultaat mag er zijn:
We hebben weer een aantal beauties binnen gekregen, dus klik snel door naar LG Amsterdam Rallysprint Gallery 1, Gallery 2 en Gallery 3!
 
Filmpje Eifel Rallye online!
Hans van der Hoef was ook naar de Eifel gekomen om Mark en Michel te filmen. Het is wederom een meesterwerkje en je vindt hem hier.
 
Gallery Eifel Rallye
Ook in Duitsland stonden de fotografen weer klaar om de overwinning van Mark en Michel vast te leggen. De prachtige resultaten staan in de Gallery
 
Galleries Exotic Green zijn open
Een luxe probleem: 2 rallies dicht achter elkaar zorgden ervoor dat de galleries van de Exotic Green Rally vertraging opliepen. Om het meteen weer goed te maken dit keer 3 galleries: Van Eldik 1 en 2 en de Galerie Schilt 
 
Filmpje ELE online!
Het begint een traditie te worden, het filmpje van Hans van der Hoef na elke rally. Kijk
hier voor de beelden uit de ELE rally.
 
Filmpje Proflex Merwede Hulst online
Hans van der Hoef (rallyvision.nl) stond ook in Hulst met de camera in de aanslag om Mark en Michel te  filmen.
 
Ruim 2 foto's per minuut!
Ruim 200 foto's van de LG Almere Rallysprint en de Rally hebben we op de site staan. Elke minuut dat Mark en Michel reden werden ruim 2 foto's gemaakt!  Gallery 1 en Gallery 2
.
 
De Gallery Tank S is uitgebreid
Ook in 2007 gaan we verder met onze Gallery, met foto's die door fans en andere fotografen gemaakt zijn. De Gallery van de Tank S Rally is gesplitst in deel 1 en deel 2.
 
En ook van de voorzijde
Klik op het plaatje om de afbeelding te downloaden. Klik vervolgens met je rechter muisknop op het plaatje en selecteer "als bureaublad instellen"
 
Dubbele portie foto's uit Amsterdam
Ook in Amsterdam hadden we weer 9 fotografen langs de proef staan om de MenMRally Subaru's van alle kanten te belichten. Een pagina van Mark en Michel en een pagina voor Jasper en Martine.
 
Veel inzendingen Gallery Duitsland
Zelfs als MenMRally in het buitenland rijdt staan er meer dan 10 fotografen langs de proeven om foto's in te sturen voor de Gallery! Ook nu weer 2 pagina's. Gallery Duitsland deel 1 en Gallery deel 2
.
 
2e Gallery pagina BHV
Omdat er nog meer foto's binnengekomen zijn, hebben we de foto's verdeeld over 2 pagina's. Keep 'm coming! Gallery van de BHV rally
, deel 2.
 
Gallery Hulst gevuld 
Ook in Hulst stonden de fans met hun camera's in de aanslag om Mark, Michel en de rest van het team vast te leggen. Zie het resultaat in de Gallery.
 
Eerste foto's in Gallery...
De eerste foto's die gemaakt zijn door bezoekers van deze site zijn geplaatst in de Gallery.
Kijk verder...
 
Download de MenMRally 2005 Screensaver
Om vast in de sfeer te komen presenteert MenMRally de screensaver 2005. De screensaver zet de mooiste foto's van het afgelopen jaar op je scherm als je even weg bent, of weg droomt bij je PC.

Download 'm hier. Aarzel niet, er zit ook een uninstaller bij!

MenMRally Partners