MenM Rallyteam op jacht naar winst in Amsterdam

Aanstaande zondag 2 september zal het MenM rallyteam aantreden in de hoofdstad tijdens de Amsterdam Rallysprint. Deze zal dit weekeinde voor de 25ste maal verreden worden. Aangezien Mark en Michel daar vorig jaar als winnaars werden gehuldigd, keren zij ook dit jaar weer terug om in het wedstrijd ritme te blijven en opnieuw een gooi te doen naar het ereschavot.



Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid zal niet Michel in de hotseat kruipen, maar Rex Wijngaard. Topman van LG (hoofdsponsor van de Amsterdam Rallysprint) en tevens groot rallyliefhebber. Rex Wijngaard verteld: het is natuurlijk een fantastische mogelijkheid om naast de Nederlands kampioen plaats te nemen en dan ook nog in een Subaru WRC. Dat zijn kansen die je niet elke dag krijgt, dus heb ik het met beide handen aangegrepen.

Mark en Rex zullen tegenstand gaan krijgen van enkele gerenomeerde rallyrijders die net als Mark de Amsterdam Sprint gebruiken om de auto klaar te hebben voor de Hellendoorn Rally. Deze wordt in het weekeinde van 14 en 15 september verreden. Denk hierbij aan oud Nederlands kampioen Eric Wevers die samen met Jalmar van Weeren, Mark het vuur aan de schenen zal proberen te leggen.

De sprint in Amsterdam is altijd weer de nazomers wedstrijd waar iedereen zijn zomerperiode afsluit en het vervolg van het seizoen inluid. Een mooie wedstrijd met een gezellige en ongedwongen ambiance.

De wedstrijd start om 11.30 en de eerste auto zal rond 17.30 over de finish komen. Het geheel bevindt zich rondom het Coentunnel Restaurant. Deccaweg 2, 1042 AD Amsterdam. De service bevind zich aan de Donau weg (A10 afslag havens West 102, stoplichten links, eerste weg
rechts. U ziet het aan de aflinting waar u moet zijn.
Wij van het MenM Rallyteam ontmoeten u graag in Amsterdam


Algemene gegevens
Datum: 2 september 2007
internetsite van de rally: www.amsterdamrallysprint.nl

Tijdschema
Zondag 2 september
11.30 Start
3x2 KP’s met een totale lengte van 60Km
17.30 uur Finish

Geniet na van het succes in 2006 in het verslag van de LG Amsterdam Rallysprint.

MenMRally Partners