RACC Rally - Dag 0

Datum: 27 oktober
Locatie: Salou (Es)
Weer: Zonnig, 24 gr
Klassementsproeven: -
Starters: -
Uitvallers: -
Leiders: -
Positie MenMRally: -
Positie MenMRally (GpN): -

Team warmt zich op in Salou

Donderdagavond 27/10.
Het team van MenMRally is neergestreken in Salou, waar wij naast de WK toppers als Loeb en Solberg vergezeld worden van andere Nederlandse top rally rijders. Naast Mark en Michel rijden hier ook de equipes Van de Heuvel, Moree, Vossen, Eckhaus en Sinke.

De monteurs konden op de heenreis al oefenen in het wisselen van versnellingsbakken. De vrachtwagen met de rally wagens was halverwege Frankrijk gestrand met een geblokkeerde versnellingsbak. Snelle hulptroepen vanuit Nederland zorgden ervoor dat de wagens net op tijd bij de technische keuring verschenen.

Bij de technische keuring bleek de technische commissie niet gelukkig met het aluminium dak van de nieuwe Evo van MenMRally. Gelukkig konden zij een dak "lenen" van (de straatauto) van Michiel Eckhaus. Waarvoor hartelijk dank! Gevolg is wel dat de Mark en Michel de rally moeten rijden zonder roof-scoop en met een mooi blauw dak.

Even over half negen reden de Nederlandse equipes over het startpodium op het strand van Salou. We wensen iedereen veel succes en een mooie rally en hopen jullie op morgenavond weer een update te geven.

Het MenM rallyteam

Gerelateerde pagina's:
Dag 2
Dag 3
Dag 4

Elmar Metaalbewerking