RACC Rally - Dag 1

Datum: 28 oktober
Locatie: Salou (Es)
Weer: Bewolkt, 20 gr
Klassementsproeven: 5
Starters: 54
Uitvallers: 4
Leiders: Loeb
Positie MenMRally: 35
Positie MenMRally (GpN): 8

Voorspoedig begin Catalunya rally

Vrijdagavond 28/10.
De eerste WK dag voor het MenMRally team is voorspoedig verlopen. Mark en Michel rijden hun eerste WK avontuur op aankomen, maar dat heeft ze er niet van weerhouden om prima tijden neer te zetten. Aan het eind van de eerste dag staat het team 34e algemeen, net achter ene Petter Solberg :-)



De proeven met een gemiddelde lengte van ruim 25 km zijn heel uitdagend. Veel stijgen, dalen, scherpe en minder scherpe bochten. Op de vijfde proef werd de uitdaging nog eens vergroot door een miezer buitje, wat het parcours spekglad maakte. Gelukkig zijn alle equipes heelhuids de eerste dag doorgekomen. Alleen Vossen had pech met een afgebroken tapeind, maar ook hij kan morgen weer van start.



Naast het goede rijden en navigeren wordt ook nog eens hard gewerkt door de monteurs. Ook zij staan vanaf de ochtendservice ochtends vroeg tot ver na het vallen van de duisternis paraat om de auto's in topconditie te houden.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen van de Nederlandse kolonie in Salou. Meer (actie) foto's wanneer we weer in Nederland zijn, de moderne communicatie technieken zijn hier nog niet helemaal doorgedrongen.

Gerelateerde pagina's:
Dag 1
Dag 3
Dag 4

Elmar Metaalbewerking