Jouw eigen foto van Mark in de gallery?

Deze site brengt jou al het nieuws over Mark en Michel. Daarnaast willen we de beste foto's en filmpjes  tonen. Heb jij een mooie foto of film van Mark, Michel of de Impreza WRC, stuur deze dan naar foto@menmrally.nl

Wie weet zie je jouw eigen meesterwerk binnenkort in de Gallery!

 
Mark en Michel beste Nederlander in Catalunya
Op de laatste dag van de Rally Catalunya moesten Mark en Michel nog drie proeven rijden om een schitterend resultaat neer te zetten in hun eerste WK rally. Lees verder...
 
MenM pakt Europese punten.
Afgelopen weekeinde werd in en rondom Hellendoorn de belangrijkste rallywedstrijd van het jaar verreden. Tijdens de Golden Tulip Rally komen er toppers uit Nederland, BelgiŽ en Engelsen en Ieren aan de start.
Lees verder...
 
KP 13 het Waterloo in BHV
In het weekend van 10 juli werd rondom Roosendaal de BHV Expo Groep rally verreden. Na het slechte resultaat in de ELE rally werd alles ingezet om de aansluiting met de top terug te krijgen. 
Lees verder
 
Uitval in Hulst na een sterke start
Vol goede volle moed waren Mark en Michel in Hulst aanbeland om hun 4e plaats in het Nederlands kampioenschap te verstevigen.
Lees verder...
 
Goede seizoenstart in Emmeloord. Afgelopen weekend ging het rallyseizoen weer van start tijdens de van Staveren Zuiderzee Rally. Het team toog vrijdagochtend richting Emmeloord voor de eerste krachtmeting na een lange winterstop.
Lees verder...
 
 
 
 

MenMRally Partners