Jouw eigen foto van Mark in de gallery?

Deze site brengt jou al het nieuws over Mark en Michel. Daarnaast willen we de beste foto's en filmpjes  tonen. Heb jij een mooie foto of film van Mark, Michel of de Impreza WRC, stuur deze dan naar foto@menmrally.nl

Wie weet zie je jouw eigen meesterwerk binnenkort in de Gallery!

 
Wegens ziekte niet naar Hengelo
In de laatste Nederlandse rally van het jaar wilden Mark en Michel zich nog eenmaal meten met de concurrentie. Helaas gooit de gezondheid roet in het eten en moeten de equipe verstek laten gaan.
 
Het spaanse pechduiveltje
Het hele seizoen 2007 had de techniek het MenMRally team niet in de steek gelaten.
Maar tijdens de WK Rally van Spanje kruiste de pechduivel het pad van Mark en Michel
. Lees het verslag van de WK Rally van Spanje
 
Eenvoudige winst in Amsterdam
Na de zware WK wedstrijd was het zondag 2 september tijd voor een luchtiger rally onderonsje. In Amsterdam werd de LG Rallysprint verreden, tijd voor experimenten.
 
Bedankt!
Langs deze weg bedanken Mark en Michel iedereen die geholpen heeft om Nederlands Kampioen te worden. Familie, vrienden, sponsors, supporters, maar vooral...
 
We zijn kampioen!
Vierentwintig proeven moesten nog worden afgelegd om tot Nederlands Kampioen rally 2007 te worden gekroond. Even over zessen zondagmiddag was het zover.
Lees meer...
 
Droomdebuut S12 in Hulst!
Dat de Proflex Merwede Rally van Hulst een anders zou gaan dan anders was al voor de start bekend. Mark en Michel kwamen voor de eerste keer met hun nieuwe Subaru Impreza S12 aan de start. 
Lees meer...
 
Mooie start voor het MenM Rallyteam
Afgelopen weekend werd de opener van het rallyseizoen gereden rondom Emmeloord. Vrijdagavond werd het publiek getrakteerd op twee mooie showproeven en zaterdag stonden 17 pittige proeven op het menu.
  Lees meer..
 
MenMRally S12 maakt live debuut
Vrijdag 9 maart kreeg de S12 zijn publieksdebuut. Terwijl buiten een groot aantal teams rondjes aan het draaien was op de Rallyclinic testbaan stond binnen de vers bestickerde S12.
 

MenMRally Partners