Bert de Jong   Mad-Croc merchandising shop
Mad-Croc Racing Shop
 
Rally van Haspengouw
Mad-Croc Racing store geopend 
Wil jij iedereen laten weten dat jij fan bent van het Mad-Croc Rally team? Of wil je gewoon een schitterend jack met die gekke krokodil erop? Nu een uitgebreider aanbod in de  Mad-Croc winkel!
ELE Rally

Via Belgie naar Twente
Plek zes na een inhaalrace met snelle tijden in de Omloop van Vlaanderen vormt een goede basis voor de Hellendoorn Rally.

ELE Rally

Teleurstelling in thuisrally
Ook dit jaar eindigt de Exotic Green rally in chaos. Terwijl Bob de Jong als winnaar gehuldigd wordt, vergaderen de sportcommissarissen over de toegekende straftijden van zijn opponenten.

ELE Rally

In slagorde naar Etten Leur
Terwijl vader Bert zijn podiumplaats van de ELE Rally wil evenaren, zoekt zoon Bob revanche in de Exotic Green Rally. Wat brengt de familiestrijd in de thuiswedstrijd?

ELE Rally

Ook in ELE Rally op het podium
Na een pauze van bijna drie maanden is de ELE Rally de tweede rally van Bert de Jong's campagne voor het Nederlands Rally Kampioenschap 2012.

Rally van Haspengouw
Loon naar werken in Emmeloord
Strijdvaardig begint het team aan de openingsrally van 2012. Op de donkere proeven rondom Kampen en Emmeloord slaat het Mad Croc Rally team meteen toe.
Hellendoorn Rally
Net naast het podium in Barneveld
Vanaf de eerste meters reed Bert de Jong een sterke 'Nederland Rally'. Maar aan de finish kwam hij enkele seconden te kort op het podium, doordat 'zijn proef' geneutraliseerd werd.
Hellendoorn Rally
Onverhard rallyplezier in Duitsland
Een groter contrast is nauwelijks denkbaar. De troosteloze omgeving van een Oost-Duitse bruinkoolmijn vormt 2 dagen per jaar de uitgelezen omgeving voor een prachtige rally.
Hellendoorn Rally
Hellendoorn sleutel naar 2e helft 2011
"De laatste wedstrijden hebben we om podiumplekken geknokt. In de Hellendoorn Rally gaan we zorgen dat we snelheid ook zichtbaar wordt in de stand om het kampioenschap."
TAC Rally
Vierde plek in wedstrijd binnen wedstrijd
Als de vlag valt hangt de ochtendnevel nog over de proeven. De eerste proeven staan in het teken van overleven en de schade beperkt houden.
Rally van Haspengouw
Rentree Bert de Jong in NK Rally
Een jaar na het debuut van de Mad Croc Mitsubishi, stonden Bert de Jong en Ton Hillen op 18 maart aan de start van een nieuw rally seizoen met startnummer 1.
Rally van Haspengouw
Top 5 in Lausitz voor Bert de Jong
Een week na de problemen in BelgiŽ nam Bert revanche in de Lausitz Rallye met een top 5 klassering.
Rally van Haspengouw
Domme pech in Belgie
Tijdens de verkenningen werd al duidelijk dat deze rally zo mogelijk nog lastiger zou worden dan de eerdere rallies in Belgie: nog bochtiger, nog smaller en nog sneller.
Rally van Haspengouw
Bewegende beelden uit Hellendoorn
Bert's gelegenheidsnavigator maakte ons attent op deze prachtige film. Beleef mee hoe Bert en Carina in Hellendoorn een geweldige vierde plek veroverden.
Rally van Haspengouw
Gallery Exotic Green geopend 
Na de geweldige tweede plek van Bert en Ton in Etten Leur, kregen wij weer veel foto's toegestuurd. Een selectie is geplaatst in de Gallery
Rally van Haspengouw
Speciaal voor onze sponsors 
Alle partners van het Mad-Croc Rally team staan nu overzichtelijk op ťťn pagina, met links naar de web sites van de partner. Als dank voor jullie steun!
Rally van Haspengouw
Uitval na sterk optreden in ELE 
In een droge stoffige omgeving moesten Bert en Ton, met een zicht dat soms niet verder reikte dan de motorkap, een baan zoeken door de mooie omgeving van Helmond.
Rally van Haspengouw
Tank S Gallery
Ook uit Emmeloord kregen we foto's toegestuurd van de drie teams die daar acte de presence gaven. Het resultaat staat in de Gallery Tank S Rally
Rally van Haspengouw
Rentree Bert de Jong in NK Rally
Tweevoudig kampioen Bert de Jong keert terug op de rallypaden. Na een voorzichtige comeback eind 2009 doet De Jong dit seizoen een gooi naar een hoge klassering.
Rally van Haspengouw
Sterke rentree De Jong in Rallysport
Na bijna tien jaar stapt Bert de Jong voor het eerst weer in een rally auto. Foto's van het weerzien met de rallysport, in Hellendoorn en Barneveld.

MenMRally Partners