Jouw eigen foto van Mark in de gallery?

Deze site brengt jou al het nieuws over Mark en Michel. Daarnaast willen we de beste foto's en filmpjes  tonen. Heb jij een mooie foto of film van Mark, Michel of de Impreza WRC, stuur deze dan naar foto@menmrally.nl

Wie weet zie je jouw eigen meesterwerk binnenkort in de Gallery!

 
Lekke banden remmen MenMRally in Duitsland? De smalle en bochtige weggetjes vereisen secuur stuurwerk, en de hellingen maken het lastig om steeds het juiste rempunt te vinden. Lees verder...
 
Einde pechreeks met tweede plek 
Het weekend van 19 juli stond voor Mark en Michel in het teken van de Eifel Rallye. Hier oefende het team voor de WK wedstrijd die 4 weken later in de Eifel verreden wordt. Lees verder...
Mark maakt uitstap naar autocross
Op uitnodiging van voormalig kampioen Richard van Schaick, gaat Mark een wedstrijd rijden in de autocross. Mark rijdt de autocross van Bunnik op 5 juli in de kever van Richard.
Einde strijd voor het NK
Wilde het team aansluiting krijgen in het kampioenschap moest het finishen in een top 3 notering. Niet onmogelijk, maar wel uitdaging aangezien de top dicht bij elkaar ligt. Lees verder....
Mooi resultaat Edwin in de Sezoensrally
Het credo was uitrijden en de schade beperkt houden. Aangezien de regen ook nog eens met bakken naar beneden kwam was het spek- en spekglad.
Op avontuur rondom Bocholt!
Aanstaande zaterdag 17 mei staan Mark en Michel aan de start van de Sezoensrally. De wedstrijd wordt net over de Belgische grens verreden en telt mee voor de Euro Rally Challenge.
Korte Proflex Merwede Rally Hulst
Met de overwinningen in de vorige twee edities van de Proflex Merwede Hulst Rally op zak, reisde het MenMRally team van Mark van Eldik vol goede moed af naar Hulst.
Twee drukke rallyweekeinden
Nog met het zand van Almere tussen de kiezen maken de mannen van het MenMRally team zich klaar voor de twee volgende rallies: Vogelsberg en Hulst.
Dubbele dienst in Almere
Aanstaand weekend wordt in de jongste stad van Nederland de rally van Almere verreden.  Naast de deelname van Mark en Michel aan de rally, zal Mark samen met Rex Wijngaard de sprint rijden. 
Matige start rally seizoen Edwin Schilt
Afgelopen weekeinde werd het startschot gegeven voor het nieuwe rallyseizoen. Tijdens de jaarlijkse opener in Emmeloord, startte Edwin Schilt en Dennis Abrahams in een nieuwe Subaru N14 aan de Tank S Rally. 
Strijd tegen de elementen in Wales
De Wales Rally GB bracht alles wat je van een rally in Wales kunt verwachten: Mist en regen, stenen, plassen en modder. Niet de lekkerste omstandigheden om ervaring op te doen... Lees verder...
 
Wegens ziekte niet naar Hengelo
In de laatste Nederlandse rally van het jaar wilden Mark en Michel zich nog eenmaal meten met de concurrentie. Helaas gooit de gezondheid roet in het eten en moeten de equipe verstek laten gaan.
 
Het spaanse pechduiveltje
Het hele seizoen 2007 had de techniek het MenMRally team niet in de steek gelaten.
Maar tijdens de WK Rally van Spanje kruiste de pechduivel het pad van Mark en Michel
. Lees het verslag van de WK Rally van Spanje
 
Eenvoudige winst in Amsterdam
Na de zware WK wedstrijd was het zondag 2 september tijd voor een luchtiger rally onderonsje. In Amsterdam werd de LG Rallysprint verreden, tijd voor experimenten.
 
Bedankt!
Langs deze weg bedanken Mark en Michel iedereen die geholpen heeft om Nederlands Kampioen te worden. Familie, vrienden, sponsors, supporters, maar vooral...
 
We zijn kampioen!
Vierentwintig proeven moesten nog worden afgelegd om tot Nederlands Kampioen rally 2007 te worden gekroond. Even over zessen zondagmiddag was het zover.
Lees meer...
 
Droomdebuut S12 in Hulst!
Dat de Proflex Merwede Rally van Hulst een anders zou gaan dan anders was al voor de start bekend. Mark en Michel kwamen voor de eerste keer met hun nieuwe Subaru Impreza S12 aan de start. 
Lees meer...
 
Mooie start voor het MenM Rallyteam
Afgelopen weekend werd de opener van het rallyseizoen gereden rondom Emmeloord. Vrijdagavond werd het publiek getrakteerd op twee mooie showproeven en zaterdag stonden 17 pittige proeven op het menu.
  Lees meer..
 
MenMRally S12 maakt live debuut
Vrijdag 9 maart kreeg de S12 zijn publieksdebuut. Terwijl buiten een groot aantal teams rondjes aan het draaien was op de Rallyclinic testbaan, stond binnen de vers bestickerde S12.
 

MenMRally Partners