Mark van Eldik - Verslag van NK - BK - ERC - WRC Rally  
Jouw eigen foto van Mark in de gallery?

Deze site brengt jou al het nieuws over Mark en Michel. Daarnaast willen we de beste foto's en filmpjes  tonen. Heb jij een mooie foto of film van Mark, Michel of de Impreza WRC, stuur deze dan naar foto@menmrally.nl

Wie weet zie je jouw eigen meesterwerk binnenkort in de Gallery!

 
ELE Rally

Net naast het podium in Duitsland
Na de rentree in de ELE Rally, stond Mark 24 en 25 juni aan de start van de Rallye Stemweder Berg. Een rally met bizarre weersomstandigheden, en een goed eindresultaat.

ELE Rally

Vijfde plek bij rentree in ELE
Na afloop van de ELE rally stonden niet alleen de rally fans na te genieten van de rentree van Mark van Eldik. Ook Mark zelf keek terug op een succesvolle rally: "Een enerverende rally om te rijden...

Hellendoorn Rally
Wisselend succes in de Lausitz Rallye
De 2011 editie verrast doordat een heerlijk zonnetje de omgeving een heel andere aanblik gaf. Dat ook dit weertype zijn keerzijde heeft, bleek al op proef één.
ELE Rally
Schilt en Van Eldik naar Ieper
Aanstaand weekend reist MenMRally naar de IRC Ypres Rally. Naast de Nederlanders, staat de gehele internationale top aan de start in dit in samenwerking met Eurosport georganiseerd evenement.
Rally van Haspengouw
Filmpje TAC Rally 2010
In 2011 telt de TAC rally mee voor het NK en is Bert de Jong van de partij. Vorig jaar opende de TAC Rally het ERC en zegevierde Mark in Tielt in dat klassement.
Rally van Haspengouw
Strijdend ten onder in Hengelo
Mark en Robin hadden in Hengelo graag, naast de titel in de ERC en de WK punten in Duitsland, een derde kroon gezet op hun rallyjaar 2010: De Nederlandse rally titel. Verslag van de Euregio Rally.
Rally van Haspengouw
Winst en Top 5 in de Lausitz Rallye
Een week na de problemen in België namen Mark en Bert revanche in de Lausitz Rallye. Mark schrijft de klassieker op zijn naam, en ook Bert scoort een top 5 klassering
Filmpjes Mark van Eldik Tenerife
Secondenstrijd in Hellendoorn   
Met de hele rallytop, prachtige proeven en onberekenbaar weer waren alle ingrediënten aanwezig voor het rallyhoogtepunt van het jaar.
Filmpjes Mark van Eldik Tenerife
In formatie naar Hellendoorn  
Het derde weekend van september staat traditioneel in het teken van de belangrijkste Nederlandse rallyafspraak van het jaar.
Rally van Haspengouw
WK punten in WRC Duitsland!
Glunderend kwam Mark over de finish. Loon na werken in een lange, hete en loodzware rally. Als tweede Nederlander ooit schrijft Mark WK punten op zijn naam.
Rally van Haspengouw
Ook Mark ten onder in Iepers slagveld  Vooraf leek het al een lastige opgave: Goed scoren in Ieper om de kansen voor het BK te verdedigen. Door de vele uitvallers had het even de schijn dat Mark zijn plek op de ranglijst kon verbeteren,
Rally van Haspengouw
Op avontuur in Ieper 
Ondanks de goede tests in Belgie en in Vechtdal blijven we Ieper zien als één groot avontuur. Er staan nog 24 redelijk gelijkwaardige S2000´s aan de start, met de complete Europese top.
Rally van Haspengouw
Forfait in Thüringen 
Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moeten Mark van Eldik en Erik Wevers forfait geven voor de Thüringen Rallye.
Rally van Haspengouw
ATM en Weverssport slaan handen ineen  Aangezien uiteindelijk de WRC’s het veld gaan
ruimen, zetten de twee smaakmakers van de Nederlandse rallysport samen een stap in de toekomst van de rallysport.
Rally van Haspengouw
Tweede plek in Sezoensrally voelt als overwinning voor Mark
Nadat in Tielt en in Namen Tsjoen en Snijers relatief eenvoudig naar een 1-2 reden, kon Mark rondom Bocholt de gevestigde orde aanvallen.
Rally van Haspengouw
MenM Rally aan de start in Wallonië
Aanstaand weekeinde wordt rondom het Belgische Namen de Rally de Wallonië verreden. Vrijdagavond starten Bert de Jong en Mark van Eldik op de Citadel van Namen.
Rally van Haspengouw
Mark en Robin winnen ERC strijd in Tielt
Met een vijfde plek algemeen en de eerste plek in de ERC klassering doet Mark goede zaken in Belgie. Snelste Nederlander en winnaar van het ERC klassement zijn dan een mooie bonus.
Rally van Haspengouw
Domper in Tank S Rally na sterke start
Mark schrijft op vrijdagavond alle proeven op zijn naam, maar kan het karwei niet afmaken. Teamgenoten De Jong en Westenbrink verzachten de pijn.
Rally van Haspengouw
Mark trapt 2010 af in HaspengouwMark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05
Veel is hetzelfde gebleven, maar als Mark bij de opening van seizoen 2010 in de Mitsubishi stapt wordt de navigatorplek bemand door een lokale navigator.
Rally Isla Tenerife
Rally op een vulkaan Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05
De laatste tijd deden al wat geruchten de ronde, mede door Mark zelf de wereld in geholpen. Werd het de natte Condroz, het natte en koude Wales of toch het eveneens meestal koude Hengelo?
Lausitz Rallye
Op Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05onverhard avontuur in Duitsland
16 en 17 Oktober wordt de Lausitz Rallye verreden. Deze wedstrijd bestaat uit voor 95% uit onverharde wegen. Een uitgelezen kans om de Mitsubishi op gravel uit te proberen
Nederland Rally
Met twee WRC´s in Barneveld
Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05Barneveld is altijd een speciale rally. Het is de kortste, maar zeker niet de minste om te rijden. Verrassingen liggen op vele plekken op de loer, dus je moet volledig gefocused zijn".
Nederland Rally
Met drie auto’s naar HellendoornMark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05
Het derde weekend van september staat in het teken van de belangrijkste rallyafspraak van het jaar. Het MenMRally team is vertegenwoordigd met drie WRC's.
Rallypro Amsterdam Rallysprint
Met Mitsubishi Lancer naar AmsterdamMark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05
Net als vorig jaar staat Mark in Amsterdam aan de start met een verrassing: MenMRally brengt voor het eerst een Mitsubishi Lancer WRC05 aan de start in Nederland!
Exotic Green Rally
MenMRally Mark van Eldik - Subaru Impreza WRC S14met 2 WRC's naar Etten Leur In 2007 pakte Mark van Eldik in Etten Leur de winst en haalden zij het Nederlands kampioenschap binnen. Nu, zonder de druk van deelname aan het kampioenschap, zouden ze wel eens... 
Thuringen Rallye
Op weg voor de tweede ronde ERC
Mark van Eldik - Subaru Impreza WRC S14In Thüringen staan zij wederom aan de start met de S14. Ook Edwin Schilt en Pieter Verschuur geven acte de presence in Thüringen.
Sezoens Rally
Re-integreren in de rallywereld Mark van Eldik - Subaru Impreza WRC S12
Al voor de Tank S rally jeukte het, maar pas kort voor de tweede kampioenschapsrally werd de knoop doorgehakt: Mark en Michel gaan weer rijden.
 

MenMRally Partners

 
Mark van Eldik - Rally Isla Tenerife - Mitsubishi Lancer WRC05 Mark van Eldik - Rally Isla Tenerife - Mitsubishi Lancer WRC05 Mark van Eldik - Nederland Rally - Mitsubishi Lancer WRC05 Mark van Eldik - Hellendoorn Rally - Mitsubishi Lancer WRC05 Mark van Eldik - Hellendoorn Rally - Mitsubishi Lancer WRC05 Mark van Eldik - Rallypro Amsterdam Rallysprint - Mitsubishi Lancer WRC05 Mark van Eldik - Rallypro Amsterdam Rallysprint - Mitsubishi Lancer WRC05 Mark van Eldik - Exotic Green Rally - Subaru Impreza WRC S14 Mark van Eldik - Sezoens Rally - Subaru Impreza WRC S14