Mark van Eldik - Edwin Schilt - Homepage   Bert de Jong - Foto's
Mad-Croc Racing Shop
 
Rally van Haspengouw
Mad-Croc Rally promotie in Discotheken
Om Mad-Croc en de rallysport te promoten heeft Mad-Croc samen met Ed Westhoek een promo filmpje gemaakt.
Rally van Haspengouw
Strijdend ten onder in Hengelo
Mark en Robin hadden in Hengelo graag, naast de titel in de ERC en de WK punten in Duitsland, een derde kroon gezet op hun rallyjaar 2010: De Nederlandse rally titel. Verslag van de Euregio Rally.
Rally van Haspengouw
Groeten uit de Lausitz
Ook de fans in Duitsland verzorgen beeldmateriaal voor deze website. Uit Lausitz kregen we foto's opgestuurd en 3 films.
Rally van Haspengouw
Mark houdt NK open - op het nippertje...
Tijdens de verkenningen werd al duidelijk dat deze rally zo mogelijk nog lastiger zou worden dan de eerdere rallies in Belgie: nog bochtiger, nog smaller en nog sneller.
Rally van Haspengouw
Bewegende beelden uit Hellendoorn
Bert's gelegenheidsnavigator maakte ons attent op deze prachtige film. Beleef mee hoe Bert en Carina in Hellendoorn een geweldige vierde plek veroverden.
Rally van Haspengouw
Bewegende beelden uit Helmond 
Rallyvision stuurde ons een prachtig filmpje van de overwinning van Mark en Michel in de ELE Rally.
Rally van Haspengouw
Galeries Duitsland gevuld
Met het plaatsen van de foto's uit Duitsland van onze trouwe aanhangers hebben we de achterstand in het bijwerken van de site ingelopen. Bekijk ze snel: Gallery Mark, Bert en Edwin.
Filmpjes Mark van Eldik Tenerife
In formatie naar Hellendoorn  
Het derde weekend van september staat traditioneel in het teken van de belangrijkste Nederlandse rallyafspraak van het jaar.
Rally van Haspengouw
Galeries Yper en Vechtdal geopend
 
VOok van de optredens van Mark met de Skoda Fabia S2000 kregen we weer veel foto's toegestuurd. Bekijk de kunstwerkjes in de Gallery van de Vechtdal Rallysprint of van de Rally van Yper.
Rally van Haspengouw
Gallery Exotic Green geopend 
Na de tweede plek van Bert en Ton in Etten Leur, kregen wij weer veel foto's toegezonden. Neem een kijkje in de Gallery van Bert de Jong, of van Mark, Edwin en Melissa Debackere
Rally van Haspengouw
Succesvolle Rally Duitsland voor De Jong Samen met een hele batterij aan Nederlandse equipes reisden Bert en Ton af naar het pittoreske Trier om deel te nemen aan deze drie dagen durende rally.
Rally van Haspengouw
Tweede plek Bert de Jong lichtpuntje  Ongekend sterk begon MenMRally in Etten Leur. Na proef 1 bezetten zij het hele podium. Mark reed de snelste tijd, voor Bert en Edwin...
Rally van Haspengouw
Foto's Paradigit ELE Rally in gallery 
Het sterke optreden van Bert en van Mark rondom Helmond werd door veel fotografen en fans vastgelegd voor in de Gallery. Heel veel dank voor jullie foto's van Mark en van Bert.
Rally van Haspengouw
Uitval na sterk optreden in ELE 
In een droge stoffige omgeving moesten Bert en Ton, met een zicht dat soms niet verder reikte dan de motorkap, een baan zoeken door de mooie omgeving van Helmond.
Rally van Haspengouw
In zinderende finale naar winst ELE 
Na de brand in 2008 en de controverse van 2009 neemt Mark dit jaar sportief revanche. In een bloed-stollende finale rekent hij af met Van Loon om als eerste over het ELE podium te rijden.
Rally van Haspengouw
Op naar een Helmonds rallyweekend 
De Paradigit ELE rally gaat een belangrijke rol spelen voor de rest van het NK. Wie hier scoort, speelt mee in de rest van 2010, wie zonder punten naar huis gaat...
Rally van Haspengouw
Forfait in Thüringen 
Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moeten Mark van Eldik en Erik Wevers forfait geven voor de Thüringen Rallye.
Rally van Haspengouw
Edwin Schilt maakt rentree in Bocholt
22 Mei gaat de Sezoensrally van start, die mee telt voor het ERC en het Belgisch kampioenschap. Na een ruime afwezigheid worden Mark en Robin in Bocholt weer vergezeld door Edwin Schilt.
Rally van Haspengouw
Eind goed, al goed voor Mark in Wallonië
Even leek het erop dat Mark bij de helft hoort, die de finish niet haalt. Maar een uiterste krachtsinspanning van het team brengt Mark weer terug naar de top van het veld.
Rally van Haspengouw
MenM Rally aan de start in Wallonië
Aanstaand weekeinde wordt rondom het Belgische Namen de Rally de Wallonië verreden. Vrijdagavond starten Bert de Jong en Mark van Eldik op de Citadel van Namen.
Rally van Haspengouw
Dubbele kansen voor Mark in TAC Rally
Aanstaand weekeinde zal Mark van Eldik met zijn Belgische navigator Robin Buysmans aantreden tijdens de TAC Rally, die verreden wordt rondom Tielt (België).
Rally van Haspengouw
Domper in Tank S Rally na sterke start
Mark schrijft op vrijdagavond alle proeven op zijn naam, maar kan het karwei niet afmaken. Teamgenoten De Jong en Westenbrink verzachten de pijn.
Rally van Haspengouw
MenMRally armada naar Emmeloord
Ook als voorman moet je je soms schikken naar de wensen van de klant. Mark staat in Emmeloord niet met de Mitsubishi aan de start, maar met de Impreza WRC.
Filmpjes Mark van Eldik Tenerife
2009 in bewegendeMark van Eldik - Rally Isla Tenerife 2009 beelden
Om het jaar af te sluiten hebben we 2 filmpjes van Ed Westhoek online gezet. De showdemo waarmee Tenerife opgewarmd werd en een video verslag van Tenerife
Rally Isla Tenerife
Gracias a todos
Mark van Eldik - Juan Luis CruzMark, Michel agradecer a Juan Luis Cruz y el resto del equipo de Canarias Rally Team por invitarnos a Tenerife. Esto hizo que el Rally de un rally que siempre recordaremos!
Rally Isla Tenerife
Rally op een vulkaan
Mark van Eldik - Mitsubish WRC05De laatste tijd deden al wat geruchten de ronde, mede door Mark zelf de wereld in geholpen. Werd het de natte Condroz, het natte en koude Wales of toch het eveneens meestal koude Hengelo?
Lausitz Rally 2009
Op onverhard avontuur in Duitsland
16 en 17 Oktober wordt de Lausitz Rallye verreden. Deze wedstrijd bestaat uit voor 95% uit onverharde wegen. Een uitgelezen kans om de Mitsubishi op gravel uit te proberen.
Nederland Rally 2009
Galerie Barneveld Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Nederland Rally 2009
Op weg naar de overwinning in Barneveld werden Mark en Michel vele malen vereeuwigd door fotografen langs de proeven en op de service. Een selectie van de foto's staat in de Gallery
Nederland Rally 2009
Met twee WRC´s in Barneveld
Barneveld is altijd een speciale rally. Het is de kortste, maar zeker niet de minste om te rijden. Verrassingen liggen op vele plekken op de loer, dus je moet volledig gefocused zijn".
Hellendoorn Rally 2009
Top 10 voor Edwin in HellendoornEdwin Schilt - Hellendoorn Rally 2009
Op de zevende plaats algemeen reed Edwin zijn Subaru Impreza WRC S14 over de finish. Tijdens de belangrijkste rally van het jaar liet hij zien dat hij mee kan met de top van Nederland.
Hellendoorn Rally 2009
Met drie auto’s naar HellendoornMark van Eldik - Mitsubishi WRC05
Het derde weekend van september staat in het teken van de belangrijkste rallyafspraak van het jaar. Het MenMRally team is vertegenwoordigd met drie WRC's.
Rallypro Amsterdam Rallysprint 2009
Succesvolle lancering in AmsterdamMark van Eldik - Rallypro Amsterdam Rallysprint
Begin s
eptember staat traditioneel het rallyfeest van Amsterdam op de agenda. Vanwege de ongedwongen sfeer is het ook een mooi evenement om wat nieuws te proberen.
Rallypro Amsterdam Rallysprint 2009
Met Mitsubishi Lancer naar AmsterdamMark van Eldik - Mitsubishi WRC05
Net als vorig jaar staat Mark in Amsterdam aan de start met een verrassing: MenMRally brengt voor het eerst een Mitsubishi Lancer WRC05 aan de start in Nederland!
Exotic Green Rally 2009
Topresultaat Edwin Schilt in Etten Leur Edwin Schilt - Exotic Green Rally 2009In een startveld waar de volledige Nederlandse top aanwezig was, maakten Edwin en Pieter zich op voor 24 proeven met een lengte van meer dan 200 kilometer. Het was dubbel spannend...
Exotic Green Rally 2009
MenMRally Mark van Eldik - Subaru Impreza WRC S14met 2 WRC's naar Etten Leur In 2007 pakte Mark van Eldik en Michel Groenewoud in Etten Leur de winst en haalden zij het Nederlands kampioenschap binnen. Nu, zonder de druk van deelname aan het kampioenschap, zouden ze wel eens... 
Thuringen Rallye 2009
Kiekjes uit OostduitslandMark van Eldik - Thuringen Rally 2009
Ook vanuit het verre Oostduitsland kregen we foto´s van Mark en Michel. Bekijk de Gallery van de Thüringen Rallye.
Gallery Sezoensrally geopend Mark van Eldik - Sezoens Rally 2009
De interesse van het publiek heeft na afwezigheid van 8 maanden niet ingeboet. We konden weer twee pagina's vullen met de ingezonden foto's van Mark en Michel. Gallery 1 en Gallery 2
Sezoensrally 2009
S14 in wedstrijdtenue Mark van Eldik - Subaru Impreza WRC S14
Na de shakedown werd de S14 meteen naar het hoofdkwartier van het MenMRally team gebracht. Tot diep in de nacht werd aan de bestickering gewerkt. Het resultaat mag er zijn!
Sezoensrally 2009
Re-integreren in de rallywereld Mark van Eldik - Subaru Impreza WRC S12
Al voor de Tank S rally jeukte het, maar pas kort voor de tweede kampioenschapsrally werd de knoop doorgehakt: Mark en Michel gaan weer rijden.
MenMRally Team
Hoe vergingMark van Eldik - Subaru Impreza WRC S12 het Mark en Edwin in 2007 en 2008?
Nieuwsberichten uit 2007 en begin 2008 kun je nalezen op onze oude site.
 

MenMRally Partners

 
Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Rally Isla Tenerife 2009 Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Rally Isla Tenerife 2009 Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Rally Isla Tenerife 2009 Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Nederland Rally 2009 Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Nederland Rally 2009 Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Nederland Rally 2009 Edwin Schilt - Subaru Impreza S14 - Hellendoorn Rally 2009 Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Hellendoorn Rally 2009 Edwin Schilt - Subaru Impreza S14 - Hellendoorn Rally 2009 Edwin Schilt - Subaru Impreza S14 - Hellendoorn Rally 2009 Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Hellendoorn Rally 2009 Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Hellendoorn Rally 2009 Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Rallypro Amsterdam Rallysprint 2009
Mark van Eldik - Mitsubishi Lancer WRC05 - Rallypro Amsterdam Rallysprint 2009 Mark van Eldik - Subaru Impreza WRC S14 - Exotic Green Rally 2009 Edwin Schilt - Subaru Impreza WRC S12b - Exotic Green Rally Mark van Eldik - Subaru Impreza WRC S14 - Exotic Green Rally Edwin Schilt - Subaru Impreza WRC S12b - Exotic Green Rally